Platforma më e mirë në Kosovë dhe Ballkan

ME MBI 4,000 AUTOMJETE TË VENDOSURA

Çdo gjë që një menaxher i transportit mund të dëshirojë

PËR TË GJITHA PAISJET

Platforma jonë mund të përdoret në PC, Laptop, Tablet, Smartphone, ju thjesht mund të monitoroni flotën tuaj në çdo kohë nga çdo vend.

PËRKRAHJE TEKNIKE 24/7

Përkrahja teknike është ajo që na dallon nga kompanitë tjera, andaj ne jemi në dispozicionin tuaj 24/7 çdo ditë.

FIKJA NGA DISTANCA

Me platformën tonë ju mund të fikni automjetin nga distanca përmes SMS apo edhe sistemit tonë.

HISTORIA

Shikoni historinë e automjeteve tuaja në kohë retroaktive, shikoni ku është ndalur automjeti, sa ka vozitur dhe shumë informata tjera.

RAPORTE

Gjeneroni raporte sipas intervalit të caktuar apo edhe në mënyrë automatike për t'ju lehtësuar punen tuaj.

NJOFTIME

Merrni njoftime për automjetet tuaja si tejkalime të shpejtësise, hyrja apo dalja nga zona e caktuar, servisimi i automjetit dhe shumë tjera.

APLIKACION MOBIL

IOS dhe ANDROID

Për t’ju lehtësuar punën dhe kohën tuaj ne kemi zhvilluar gjithashtu aplikacionin mobil në mënyrë që ju të keni mundësin të monitoroni automjetet tuaja në çdo kohë nga çdo vend, aplikacionin mund ta shkarkoni falas në Google Playstore si dhe në Apple Store pa ndonjë kosto shtesë.

PYETJET E SHPESHTA

Thjesht sepse mbulon çdo aspekt të menaxhimit të flotës.

Çdo gjë që një menaxher i transportit mund të dëshirojë ose të ketë nevojë është tashmë në platformën tonë.

Është e përkryer për fillestarët dhe përdoruesit e përparuar.

Disa nga mundësitë e parandalimit të vjedhjës së automjetit janë:

– Njoftimi për ndezjen e automjetit, ju do të lajmroheni automatikisht në moment që automjeti është ndezur.

– Fikja e automjetit me anë të SMS

– Zona të caktuara si (Vendkalimet kufitare) në moment që automjeti afrohet pikave kufitare ju do të lajmroheni automatikisht.

Shumica e automjeteve kanë vende të veçanta që duhet të vizitohen në mënyrë periodike (magazinat, dërgesat ditore, etj.) dhe menaxherët duhet të dinë nëse automjeti ka vizituar atë vend apo jo.

Platforma jonë ju lejon të krijoni zona që njoftojnë një menaxher transporti kur një automjet ka hyrë ose ka lënë një zonë.

Disa nga përfitimet që kompania juaj mund të ketë me vendosjen e GPS:

– Zvoglimi i kostove të punës
– Siguria e shtuar për personelin
– Shpenzime më të ulëta për koston e karburantit
– Shpenzime më të ulëta për riparime
– Shërbim më i mirë ndaj klientit
– Më shumë produktivitet në rrugë
– Më pak vjedhje

dhe shumë tjera.

Po, ju mund të njoftoheni paraprakisht për shumëllojshmëri të servisimit të automjeteve.

Për më shumë pytje rreth platformës tonë apo sistemit të GPS mos hezitoni të na kontaktoni.

SUPER OFERTAT

çmimet janë momentale dhe mund të ndryshojnë

BASIC

8€

MUAJI / PËR AUTOMJET

 • Monitorim në kohë reale
 • Shikimi i historisë
 • Gjenerimi i raportëve
 • Raporte automatike
 • Njoftime mbi ngjarjet
 • Njoftime për servisimin
 • Krijimi i zonave

MË E PREFERUARA

REGION

13€

MUAJI / PËR AUTOMJET

 • Monitorim në kohë reale
 • Shikimi i historisë
 • Gjenerimi i raportëve
 • Raporte automatike
 • Njoftime mbi ngjarjet
 • Njoftime për servisimin
 • Krijimi i zonave
 • Kosovë dhe Rajon

EUROPE

16€

MUAJI / PËR AUTOMJET

 • Monitorim në kohë reale
 • Shikimi i historisë
 • Gjenerimi i raportëve
 • Raporte automatike
 • Njoftime mbi ngjarjet
 • Njoftime për servisimin
 • Krijimi i zonave
 • Kosovë, Rajon dhe EU

TË BESUAR NGA

SHUMË KOMPANI DHE INSTITUCIONE

Dëshironi ndonje pako te veçantë?

Na Shkruani!

Ju mund të na kontaktoni edhe përmes telefonit apo të na vizitoni në zyrat tona!

 • +383 45 900 797
 • Rr.Xhemajl Mustafa, Dardania, Prishtine